fbpx
3 Comentarii

nebuni

Doi tineri din Turda, Narcis și Robi, și-au lansat un canal pe YouTube, Aiastia Si Atat, prin intermediul căruia vor să transmită public ”nebuniile” lor. ”Facem nebunii, facem și fapte bune. Suntem împrăștiați, cineva să ne adune. (...) Ne-am gândit și noi să facem YouTube, că suntem morți de foame și vrem să facem bani”, susțin cei doi.

Prima lor ”producție” video, lansată ieri, a atras deja peste 300 de vizionări și 25 de abonați ai canalului lor de YouTube.

Băieții sunt optimiști și spun că vor publica materiale video constant.

La nivel mondial sunt multe persoane care fac ”bani din YouTube”, însă pentru asta este nevoie de răbdare, să aduni abonați cu miile, să ai vizualizări cel puțin la nivelul sutelor de mii și să fii acceptat în parteneriatul YouTube, de pe urma căruia primești procent (aproximativ 60%) din reclamele generate în videoclipurile canalului tău.

Și în România sunt foarte multe canale de YouTube care ”fac bani”. Topul cu câștigurile estimate îl puteți afla aici: https://socialblade.com/youtube/top/country/ro. De exemplu, Mircea Bravo, vloggerul din Cluj, cunoscut de majoritatea dintre voi, are câștiguri anuale estimate între 40.000-650.000 de dolari. Canalul său are peste 630.000 de abonați și peste 190.000.000 de vizualizări ale materialelor video publicate.

TurdaNews are un canal YouTube dedicat exclusiv știrilor, cu 4.600 de abonați și aproape 5.000.000 de vizionări ale materialelor video. Dacă vrei să te abonezi și tu, o poți face aici: https://www.youtube.com/turdanews

Narcis Mănăiște cochetează și cu muzica hip-hop. El are propriul canal de YouTube, Narcis Manaiste Oficial, iar cel mai recent videoclip este ”O cursă amețitoare”.

Criteriile minime de eligibilitate pentru a activa funcțiile de generare de bani

Reține că fiecare funcție are propriile criterii. Este posibil să nu ai la dispoziție unele funcții, din cauza cerințelor legale locale.

Odată ce ai fost acceptat(ă) în Programul de parteneriat YouTube, poți să obții acces la aceste funcții de generare de bani:

 Cerințe
venituri din publicitate

membrii canalului

 • Ai cel puțin 18 ani
 • Ai peste 30.000 de abonați
raft de produse
 • Ai cel puțin 18 ani
 • Ai peste 10.000 de abonați
Super Chat
 • Ai cel puțin 18 ani
 • Locuiești într-o țară/regiune în care este disponibil Super Chat
venituri YouTube PremiumCreezi conținut urmărit de un spectator care este abonat YouTube Premium

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Unu · 18:30 04.11.2019
  Parcă am auzit de ceva carne....pe la minutul 2 și câteva secunde....în stilul asta nu o să faceți mulți purici pe Youtube...!!! ?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator