m install
petlinii
nello construct

Turda a fost inclusă în topul ”Cele mai frumoase orașe mici din România”

floris

Orașul Turda a fost inclus în rândul celor mai frumoase ”orașe mici” din România, un top realizat de siteul life.ro.

 

Siteul menționat a inclus în acest grup al celor mai frumoase orașe mici din România: Orșova, Sighișoara, Turda, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Fiecare cu frumusețile sau cu specificul lor.

Evident, în cazul Turzii, punctul principal de atracție este Salina Turda.

”Turda este un oraș cunoscut și apreciat mai ales datorită salinei care atrage o mulțime de turiști din întreaga țară. Aflat la 30 de km de Cluj, orașul Turda a devenit extrem de turistic în ultimii ani. Cei care își petrec vacanța la Turda merg la salină pentru beneficiile pe care aerul respirat acolo îl are asupra sănătății, dar se bucură și alte distracții. Pot face baie în bazinul cu apă sărată din complexul în care se afla și salina,  pot merge la spa, pot face o plimare cu barca pe lac sau se pot da într-o roată uriașă. Tot în salina există teren de minigolf, bowling, terenuri de sport, mese de tenis și un amfiteatru pentru copii.

Printre celelalte atracții din zona Turdei, mai amintim Băile Sărate, Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Mormântul lui Mihai Viteazul, Cheile Turzii și Cheile Turenilor.”, menționează siteul citat.

Recent, administrația locală din Turda a realizat un clip de promovare pentru Turda și pentru zonele atractive din zona Turzii.

Citește și:

G-Square a prezentat ”versiunea lungă” a videoclipului de promovare a Turzii, în limba engleză! (vezi VIDEO spectaculos)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: