fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strugurel lingurar

Un turdean din Irlanda și-a dat foc la mașină, live pe Facebook, pentru a primi cât mai multe distribuiri. După aceea, a spus că ”nu mai am mașină, nu mai am nimic”. Dramele românilor plecați peste hotare și care nu reușesc să-și facă o viață bună, iar apoi caută să braveze pe rețelele de socializare, pentru a fi ”erou” pentru câteva secunde, sunt nenumărate!

”La 40.000 de mii de share-uri dau la Mercedes 2007”, a scris turdeanul, cunoscut sub numele de Strugurel Lingurar Irlandezu, în postarea de pe rețeaua de socializare.

”Într-un timp scurt, respectiv în aproximativ 35 de minute, live-ul românului a fost distribuit de peste 17.000 de oameni, astfel că acesta și-a pus în aplicare planul.

Mașina marca Mercedes a fost lăsată pe o plajă, iar tânărul a stropit-o cu benzină”, menționează Observatorul Antenei 1.

Strugurel Lingurar nu este la prima ispravă de acest gen. El l-a amenințat cu moartea pe ”celebrul” Nelson Mondialu și a apărut inclusiv în presa din Irlanda, pentru o altă ”ispravă” transmisă live.

”Românul, cu numele Strugurel Lingurar, a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live, distribuite de zeci de mii de oameni pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni.

În urmă cu câteva luni, românul a apărut în presa din Irlanda după ce a făcut live în timp ce conducea beat pe șoselele din apropierea orașului Dublin”, mai menționează siteul Observator.tv.

Strugurel Lingurar este căsătorit, are 2 copii și riscă să fie cercetat penal de autoritățile din țara unde s-a stabilit acum. El este de loc din Iara, dar are rude inclusiv la Turda și Câmpia Turzii.

”Dacă am zis ceva am facut. Valoarea mea nu sta în mașini sau bani. Acum vă rog frumos să mă lăsați în pace. Nu mai dati mesaje, am peste 3 mii de mesaje”, este ”prețul celebrității” lui Strugurel Lingurar, care are peste 84.000 de urmăritori pe Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate