fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Viceprimarul turdean Lucian Nemeș a fost prezent în SUA, la semnarea Declarației de Unire a tuturor românilor, eveniment realizat de Romanian Florida Diaspora Association, ca gest simbolic în Anul Centenarului Marii Uniri. El a fost prezent alături de soția sa, Loredana Nemeș.

 

”Evenimentul a fost organizat de asociatia noastra Romanian Florida Diaspora Association si a avut loc in data de 25 Martie 2018 sub denumirea de "Buna Vestire pentru Unire".

Actiunea dedicată Unirii Basarabiei cu România s-a bucurat de succes si a fost preluată de patru televiziuni (Antena1, Realitatea TV, Romania TV, Moldova TV) si numeroase pagini si blog-uri externe.

În Florida, declaratia de Unitate a tuturor romanilor de aici a fost semnata de numerosi sustinatori cu origini din Basarabia si Romania, iar strangerile de semnaturi vor continua si in viitor. Doua dintre Bisericile crestin-ortodoxe românesti au gazduit evenimentul iar o a treia biserica romaneasca a fost prezenta prin enoriasii sai care s-au deplasat la evenimenti”, precizează oficialii asociației.

Semnătura lui Lucian Nemeș și a soției sale se regăsește pe documentul lansat cu această ocazie.

Evenimentul de pe pământ american a fost redat și la televiziunile de știri din România.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate