fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Bazaaeriana Femei

În mai puţin de 15 minute sunt gata să se ridice de la sol. Piloţii de vânătoare se antrenează în fiecare zi la bordul supersonicelor de luptă. În baza aeriană de lângă Câmpia Turzii, sunt şi femei-pilot, anunță Digi24.

Reportajul realizat de Digi24 la Baza 71 Aeriană de lângă Câmpia Turzii dezvăluie o lume mai puțin știută, o lume a femeilor care activează în forțele aeriene.

La nivelul escadrilei 713 elicoptere SOCAT sunt 5 femei pilot, dintre care una are specializarea necesară pentru zbor atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

„Obiectivele noastre au fost indetificarea hărţii cu terenul. Adică să ne uităm pe hartă şi să identificăm localităţile. Sunt foarte multe informaţii pe care trebuie să le captăm imediat şi să răspundem întocmai. Mi-am dorit foarte mult să zbor cu elicopterul pentru că zburăm jos, avem mai multe informaţii”, a declarat sursei citate, sublocotenent Ana Maria Silaghi, pilot Baza 71 Aeriană.

”Şi cum în spatele fiecărui bărbat de succes este o femeie puternică, nici baza aeriană Câmpia Turzii nu face excepţie. Acolo ele asigură întreţinerea părţii electronice de la avioane şi elicoptere. Fără ele, piloţii militari ar zbura aproape în orb.”, mai predcizează Digi24.

Vezi mai jos videoreportajul, integral:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator