fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Chef Padurariu

Chef Dragoș Pădurariu, din Câmpia Turzii, a fost desemnat Bucătarul anului de către Asociația ACEEA, care reunește mai mulți bucătari-chefi din toată țara. Premiul obținut se datorează pentru organizarea evenimentului caritabil de la Câmpia Turzii, care a reunit mai mulți chefi-bucătari din țară, cu scopul adunării de fonduri pentru ajutorarea a două cazuri sociale din localitate.

”Vreau sa multumesc Asociatiei Euro Est Alternativ ACEEA, colegilor bucatari, voluntarilor domnului primar si intregii comunitati. Desi eu am organizat evenimentul ”Putem darui o speranta”, pe partea de gatit, consider ca toti merita apreciati si acest premiu este pentru toti. Sunt mandru ca am putut face un asa eveniment in Campia Turzii si imi doresc sa nu ne oprim aici. Radu Baldean, Sucala Sebastian, Rusu Mihai, Hora Alex, Ionela Muresan meritul este si al vostru. Va multumesc!

Multumesc Radu Zarnescu si Iulia Dragut, ACEEA, pentru premiu.

Bucatarul anului 2016, pentru evenimentul facut in Campia Turzii, un premiu la care nu ma asteptam si de care sunt foarte mandru sa vad ca munca mea da roade si este apreciata. De aceea vreau sa multumesc la toti cei care m-au ajutat in realizarea evenimentului.”, ne-a spus Dragoș Pădurariu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator