fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Salina Vizitat

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, cu peste de 600.000 de vizitatori în 2016. Salina Turda este cea de-a doua mină de sare din Europa ca număr de vizitatori și, totodată, este singurul loc subpământean din lume care poate fi vizualizat cu ajutorul aplicației StreetView. De asemenea, Salina Turda a intrat în Top 5 căutări pe Google, anunță siteul ClujToday.ro.

 

”Lucrurile evoluează bine la Salina Turda. Faţă de anul trecut, când am depăşit numărul record de 500.000 de turişti, anul acesta se pare că vom ajunge la 600.000. Concret, până la începutul lunii noiembrie am înregistrat 575.000 de turişti, în timp ce tot anul trecut am avut 548.000 de turişti în tot anul. Un lucru care mi se pare important este faptul că 35 la sută dintre aceşti turişti provin din străinătate”, a spus Simona Baciu, conform sursei citate.

Afluența de turiști și gestionarea economică eficientă a activității turistice și de agrement a plasat societatea Turda Salina Durgău SA pe locul I în topul național al firmelor, ediția 2016 (Intreprinderi Mijlocii – Gestionarea monumentelor, clădirilor istorice și a altor obiective de interes turistic).

Turda Salina Durgău SA este o societate pe acțiuni, cu acționar unic Municipiul Turda, care gestionează mai multe obiective: Salina Turda, Ștrandul Durgău, Bazinul de Înot, Hotelul Potaissa, Centrul Spa.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator