fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Drone Champions

Turda va găzdui etapa a doua din Drone Champions League, o competiție spectaculoasă de concurs cu drone în spectaculoasa locație care este Salina Turda. Competiția se va desfășura în perioada 18-20 noiembrie 2016.

 

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 10.00, sunt programate antrenamente pe traseul amenajat în Salină. Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10.00 sunt din nou antrenamente, iar de la ora 12.00 sunt programate calificările. De la ora 17.00 este programat evenimentul principal al zilei.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 10.00 este programată o nouă sesiune de antrenamente, urmând ca de la ora 17.00 să fie programate calificările și evenimentul principal al zilei. 

Practic, cursa de drone este o cursă în care se întrec mai mulți mânuitori de drone, care beneficiază de ochelari VR pentru a vizualiza traseul dronelor, care trebuie să treacă prin niște ”porți” special amenajate, în cadrul unui traseu. Dronele emit semnal video, iar imaginile sunt preluate pentru a fi transmise LIVE VIDEO pe siteul oficial al competiției. Cei 38 de piloți provin din Germania, Polonia, Austria, Franța, Israel, China, Marea Britanie, Elveția, Statele Unite (SUA), Olanda și Cehia.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator