fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Film 01

În cursul zilei de joi, Salina Turda a fost închisă publicului vizitator, pentru că s-au filmat scene pentru un film de producție japoneză, printre figuranți fiind mulți copii din Turda, dar și persoane adulte! Turdanews a reușit să obțină fotografii de la filmări și vă prezentăm, în exclusivitate, povestea filmului care s-a filmat și în străfundurile Salinei din Turda.

Povestea filmului este despre o colaborare între vampirii români și cei japonezi.

Vampirii români, urmașii direcți ai lui Dracula, primesc ajutorul vampirilor japonezi, ca să se poată răzbuna pe Corvini, cei care, în urmă cu 300 de ani, i-au aruncat în adâncurile pământului. Prințesa Manami este adusă din Japonia, ca să-i sprijine pe vampirii lui Dracula să câștige lupta.

Înainte de venirea Prințesei, adusă de Noa și Kai, două japoneze vampirițe, vampirii români, deși captivi sub pământ, par să ducă o viață fericită: își petrec orele jucându-se cu copiii lor bowling, biliard sau îi supraveghează în timp ce se dau pe tobogane.

Despre regizonul japonez, Sion Sono, cei care au participat la filmări au avut cuvinte de laudă. ”Regizorul este un tip vesel, dar un perfecționist care, pentru a avea certitudinea lucrului bine făcut, filmează un cadru de câteva ori”, este caracterizarea făcută. ”Cei din staff, deși au lucrat azi cu peste 30 de figuranți, nu si-au pierdut nicio secunda răbdarea, ci i-au încurajat la fiecare pas”, a mai spus persoana care ne-a dat informațiile.

Regizorul japonez Sion Sono va realiza o productie cinematografica ”Tokio Vampire Hotel” un serial fantasy despre rădăcinile vampirilor din Transilvania și întâlnirea lor cu vampirii din Japonia. În rolurile principale apar renumitele actrițe japoneze Kaho, Ami Tomite și Lorena Koto, alături de Cristi Rigman, unul dintre cei 10 actori selectați anul acesta în programul 10 pentru Film la TIFF.

Pe langă filmările din Salina Turda, preferată pentru interioarele spectaculoase, regizorul japonez Sion Sono, indragostit de Transilvania filmează si în alte cateva locații din Cluj și din Hunedoara. În total vor fi filmate 6 episoade cu secvențe din Salina Turda, beciurile Muzeului de Artă, fostul Hotel Continental, Piața Unirii, Piața Muzeului si Castelul Corvinilor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator