fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Liviu Dolha (Câmpia Turzii) este unul dintre concurenții de la ”Supraviețuitorul”, emisiunea-concurs care a debutat în această seară la Pro TV. Din nefericire pentru el, Liviu Dolha a fost anunțat că va părăsi emisiunea înainte s-o înceapă, pentru că a fost ultimul la proba de înot în ocean. Ca administrator la SC Parc Industrial Câmpia Turzii a rezistat mult mai mult, că nimeni nu l-a pus la nici o probă!

 

Însă, el a avut o surpriză: a primit o nouă șansă, fiind trimis pe ”Insula Exilaților”, un secret al emisiunii.

Liviu a fost extrem de supărat în momentul în care și-a dat seama că a fost eliminat din emisiune înainte s-o înceapă! Asta pentru că a fost ultimul la proba de înot în ocean. Însă, ceea ce nu știa el a aflat în moemntul în care alături de Aurelia, concurenta eliminată și ea, credea că se îndreaptă spre casă, Dragoș Bucurenci le-a comunicat... surpriza! Au primit o nouă șansă, ajungând pe ”Insula Exilului”!

”Mi-era milă de Liviu!”, a spus Aurelia, care a redat supărarea care-l cuprinsese pe Liviu Dolha.


Elementul surpriza pe care doar doi concurenti l-au aflat de la Dragos Bucurenci pe http://supravietuitorul.protv.ro/

Liviu Dolha este membru în Comitetul Local Executiv al PNL Câmpia Turzii, iar la alegerile locale din acest an, a candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local.

Liviu Dolha este membru în Consiliul de Administrație al societății Parc Industrial Câmpia Turzii SA, din anul 2014 (practic, de la înființare). Conform Registrului Comerțului, el este și în prezent membru al Consiliului de Administrație al societății! Până în acest moment, societatea nu a reușit să atragă nici un investitor și nici nu s-a făcut vreun demers concret privind punerea în practică a ideii de parc industrial. Numele său apare în HCL 112/2014, apoi în Registrul Comerțului, de atunci nemaifiind nici o mențiune privind retragerea/schimbarea sa.

Liviu Dolha poate câștiga la ”Supraviețuitorul” suma de 100.000 de euro, sumă anunțată de organizatori, în cazul în care va fi concurentul câștigător. Cu banii respectivi ar putea intra acționar la SC Parc Industrial SA (este prevăzută cooptarea de noi acționari), care are un capital social de vreo 4 ori mai mic. Însă, rămâne de văzut dacă pe banii lui ar risca pe o societate precum Parc Industrial Câmpia Turzii SA.

Emisiunea ”Supraviețuitorul” este transmisă pe Pro TV, în fiecare luni și marți, seara.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator