fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Gala Premiilor ZMT, eveniment organizat în premieră la Zilele Municipiului Turda din acest an, a reunit pe aceeași scenă, valorile municipiului Turda, indiferent că vorbim despre șefii de promoție ai insituțiilor școlare, de olimpicii școlari cu rezultate deosebite, de sportivi sau echipe sportive sau de persoanele care au câștigat trofeul de excelență la cele 10 categorii anunțate de organizatori (actori locali, interpreti vocali, sportivi, jurnaliști, politicieni, oameni de afaceri, instituții locale, branduri locale, ONG-uri și Premiul de Excelență).

 

Inițial, organizatorii au premiat toți șefii de promoție de la instituțiile școlare din Turda. Apoi, s-a trecut la premierea elevilor care au avut rezultate deosebite la olimpiadele școlare. Nu au fost uitați nici sportivii, care au fost premiați și ei pentru performanțele obținute.

În partea a doua a Galei, au fost premiați câștigătorii diverselor categorii existente, principiul de stabilire al câștigătorilor fiind bazat pe votul publicului (online), cu două excepții, la categoria Politică (unde s-au folosit rezultatele alegerilor locale din acest an, mult mai obiective) și Premiul de Excelență (unde premiantul a fost apreciat un ”excelent” al Turzii, fără nici un dubiu).

Cea de-a doua secțiune a purtat denumirea ”Gala 10 pentru Turda” și reprezintă o recunoaștere publică a activității, reușitelor, un semn de apreciere pentru performanțele sau rezultatele obținute de unii dintre cei mai valoroși oameni ai Turzii.

În cadrul evenimentului au fost acordate premii de excelenţă turdenilor care au realizat lucruri remarcabile, ne-au reprezentat cu succes și au reușit să evidențieze pe harta lumii orașul nostru, indiferent de domeniul în care au activat.

Iată premianții, pe categorii:

- Actori: Radu Botar

- Interpreți: Alin Oprea (Talisman)

- Sportivi: Florin Biro (CSS Turda)

- Jurnaliști: Gelu Florea (TurdaNews)

- Politicieni: Cristian Matei (PSD)

- Oameni de afaceri: Florin Pelea (Diagnosis Medical)

- Instituții locale: Colegiul Național ”Mihai Viteazu” Turda - Gheorghe Lobonț

- Branduri locale: Salina Turda - Simona Baciu

- ONG-uri: Centrul Rațiu pentru Democrație - Indrei Rațiu

- Premiul de Excelență: Robert Heller

La final, organizatorii au pregătit un miniconcert cu Mircea Vintilă.

TurdaNews a înregistrat integral prima ediție a Galei Premiilor ZMT. Vezi mai jos înregistrarea, dar și un album foto de la acest eveniment.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate