m install
petlinii
nello construct

Turdenii se declară columbofili pasionați (galerie foto)

floris

Ieri a debutat la Turda o expoziție columbofilă realizată de Asociația “PORUMBELUL 2003 TURDA”. Gazda evenimentului este sala de sport a Colegiului Tehnic Turda.

În locația amintită, peste 50 de columbofili au expus cei mai frumoși porumbei, o parte din ei chiar campioni naționali. Nu s-au lăsat mai prejos nici crescătorii de iepuri sau găini, care au adus exemplare ce au stârnit admirația vizitatorilor.

Turdenii mai pot vizita astăzi și mâine expoziția, cei peste 200 de porumbei, 96 de găini și 47 de iepuri, așteaptă jurizarea celor mai critici dintre cunoscători, apoi duminică unele exemplare vor fi scose șI la vânzare.

Asociaţia Columbofilă "Porumbelul 2003" Turda a fost înfinţată în anul 2003 din iniţiativa unor crescători consacraţi din Turda, multipli campioni naţionali printre care s-au evidenţiat în mod special medicul Andreica Emil, Salomie Cantemir, Popa Grigore, Petrache Radu, Mihon Petru, Rus Odin, Mureşan Ioan.

În organizaţia turdeană sunt aproximativ 50 de crescători din care aproape jumătate au rezultate notabile la nivel naţional şi chiar internaţional.

Asociaţia este afiliată la Federaţia Asociaţiilor Columbofile de Agrement şi Sport din România.

O galerie foto de la această expoziţie puteţi vedea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: