m install
petlinii
nello construct

Avioane MIG de la Luna, interceptate pe teritoriul Serbiei! (galerie foto şi video)

floris

Mai multe avioane de luptă, MIG 21 Lancer, de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, au fost interceptate pe teritoriul Republicii Serbia, fiind nevoite să aterizeze pe teritoriul sârbesc!

Acesta a fost scenariul exerciţiului bilateral româno-sârb, care se desfăşoară marţi şi miercuri, sub denumirea de Air Solution 2013, partea română interceptând avioanele care au venit din Serbia şi ai căror piloţi au înoptat la baza militară aviatică de la Luna.

Prima ediţie a acestei colaborări a avut loc în 2009.

În cadrul exerciţiului se urmăreşte realizarea unui schimb de experienţă în aplicarea tacticilor şi procedurilor specifice pentru misiuni de Poliţie Aeriană şi executarea unei misiuni de căutare-salvare pentru recuperarea unui pilot catapultat.

La acest exerciţiu vor partipa aeronave de tip C-27J Spartan, Mig-21 LanceR şi IAR-330 Puma din partea Forţelor Aeriene Române şi AN-26, G-4 Galeb, MiG-21, Mig-29, Mi-8 şi Mi-17 din partea Forţelor Aeriene Sârbe.

O galerie foto realizată la faţa locului puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook, dând click AICI.

Un reportaj inedit, în care aveţi ocazia să vedeţi avioanele de luptă de la Luna, declaraţii ale angajaţilor (inclusiv de la un pilot care a fost în misiune în Afganistan!), dar şi modul cum se desfăşoară activitatea în turnul de control, puteţi vedea mai jos:

Vezi şi ştirea difuzată de Pro TV:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: