marian morar
m install
nello construct

Alergătorul veteran turdean, Cornel Mişca, remarcat la maratonul de la Dubai

zamblau eugen

"Miracolul Cornel Mişca" merge mai departe… Aşa s-ar putea rezuma recenta performanţă a alergătorului turdean Cornel Mişca, care a participat la Maratonul de la Dubai, o competiţie de anvergură organizată pe străzile celebrului oraş arab şi care a avut loc în 7 februarie 2012.

Performanţa de a termina cursa de 10 km este cu atât mai mare cu cât veteranul alergător turdean a străbătut distanţa aproape într-un picior, el având unele probleme medicale la genunchiul unui picior, care îl obligă să alerge şchiopătând. Acest lucru, însă, nu l-a împiedicat să-şi dorească participarea la o astfel de competiţie, iar ambiţia sa a fost răsplătită cu o apariţie în presa locală, iar organizatorii i-au acordat o medalie.

Competiţia de la Dubai a avut trei secţiuni: maratonul clasic de 42,195 km, alergare pe distanţa de 10 km şi distanţa de "distracţie" pentru orice participant doritor – 3 km.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2