marian morar
m install
nello construct

Noi mişcări în filiala PNL Câmpia Turzii

zamblau eugen

Numărul de noi membri ai filialei PNL Câmpia Turzii a crescut şi prin aderarea unui fost lucrător în mass media. Esta vorba despre Dan Bradu, fost om de radio şi patron al agenţiei de publicitate Bad Dog Advertising.

 

La întrebările noastre de ce PNL şi de ce acum, acesta ne-a răspuns:

 

"Pentru că nu se mai poate!!! Ăsta e cel mai bun răspuns.

De ce PNL? Pentru că m-a cucerit verticalitatea liderului Crin Antonescu, singurul bastion în lupta împotriva "portocalizării" României. Am zis că un astfel de om, singur împotriva celor care ne-au adus aici trebuie sprijinit. Eu unul m-am cam săturat "să trăiesc bine" şi vreau să încerc cu ce ştiu şi pot să schimb aceste lucruri şi să susţin lupta lui Crin Antonescu împotriva ciclonului portocaliu care spulberă tot ce a mai rămas din frumoasa noastră ţară".

 

Reporter: Ştiti că în PNL Câmpia Turzii urmează alegerea preşedintelui de filială? Pe cine veţi susţine dintre cei doi candidaţi : Dorin Lojigan şi Avram Gal?

 

Dan Bradu: "Aici a fost greu să mă decid. Eu sunt prieten cu amândoi de foarte mulţi ani şi cred cu tărie că oricare dintre ei, dacă ar ieşi preşendinte, ar fi foarte bine. Totuşi ca să răspund pe scurt, am avut discuţii cu amândoi, cu ce vor să facă şi ce se aşteaptă să obţină de la alegerile locale de peste doi ani.

Am decis să-l sprijin din toată inima şi cu tot ceea ce pot ajuta pe domnul Gal Avram, care are o experienţă politică mai vastă şi la nivel mai înalt. Cred sincer în puterea lui de a deveni primar la Câmpia Turzii, el dovedind asta şi în campania precedentă când, fără să i se dea mari şanse, a fost aproape să ajungă primar. Îl susţin pe domnul Gal şi pentru că cred că are şanse reale de a aduce investitori în Câmpia Turzii care să creeze locuri de muncă pentru cetăţenii oraşului. Dar indiferent cine va câştiga, până la urmă doar împreună putem reuşi şi scăpa oraşul de aura portocalie!”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2