m install
petlinii
nello construct

Scrisoarea de suflet a candidatului PSD Câmpia Turzii, Gheorghe Rece

zamblau eugen
floris

Dragii mei, mă numesc RECE Gheorghe-Iulian, am 45 de ani, sunt căsătorit și am un băiat. Născut și crescut în Câmpia Turzii, într-o familie de oameni iubitori, harnici, cu credință în Dumnezeu, educat să respect oamenii, să am bun-simț, m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, la cererea multor cetățeni și pentru că nu îmi place deloc cum arată și ce se întâmplă în urbea noastră.

Ultimii 4 ani mi-au lăsat un gust amar, am trăit într-un oraș măcinat de orgolii și lupte personale, divizat de ură și dușmănii, împărțit între ”ai mei, buni” și restul ”răi”, un loc unde conducerea nu aude nevoile și necazurile oamenilor, unde cetățeanul este tratat cu dispreț și aroganță. Șantierele interminabile, haotic gestionate, lucrările de proastă calitate, locurile de joacă, parcurile, monumentele, fântânile arteziene neîngrijite, nefuncționale, mizeria, gunoaiele, lipsa de respect față de banul public, încheie un tablou cenușiu și sumbru al acestor ani!

Am să lupt în continuare pentru ca noi, cetățenii cinstiți, cu suflet mare, bun-simț, iubitori ai acestor meleaguri să ne recâștigăm orașul.

Interesul Câmpiei Turzii trebuie să fie pe primul loc, iar toate celelalte să dispară; respectul față de cetățean și față de banul public să devină realitate, iar mentalitatea de stăpân să dispară!

Împreună putem face această schimbare în bine. este atât de ușor și depinde doar de noi ca municipiul Câmpia Turzii să redevină casa noastră, familia noastră, locul în care este cel mai bine să trăiești!

Doamne ajută!

Cu dragoste și respect, al dumneavoastră, Gheorghe-Iulian RECE.

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: