fbpx
Scrie un comentariu

politica inedit

Foștii susținători ai fostului primar Tudor Ștefănie, care filmau alături de acesta la videoclipul electoral pentru alegerile locale din anul 2016, s-au împărțit în... 5 partide! De altfel, nici Ștefănie nu mai este în PNL, locul său fiind luat de actualul primar, Cristian Matei, care în 2016 candida de la PSD.

În videoclipul electoral, alături de Tudor Ștefănie, primar la acea vreme și candidat pentru un nou mandat, apăreau:

1. Ciprian Rigman. În prezent, Rigman este președintele USR Turda. El a părăsit PNL în mandatul 2016-2020, dându-și demisia din partid și din Consiliul Local. 

2. Marius Riter. Riter a părăsit PNL, în mandatul 2016-2020, după ce actualul primar Matei a fost cooptat la liberali. În prezent, Riter candidează la alegerile locale din partea POL Turda.

3. Paul Cățănaș. Cățănaș a părăsit PNL-ul la scurt timp după alegeri. L-a urmat pe fostul deputat Mircea Irimie, în Pro România, din partea căruia candidează la alegerile locale pentru Consiliul Local Turda.

4. Cristian Felezeu. Felezeu a demisionat din PNL și din Consiliul Local, acuzând că partidul s-a ”înroșit”, după venirea actualului primar, fost lider al PSD Turda. În prezent, este candidat pe lista PMP Turda pentru Consiliul Local.

5. Igor Cojocaru. Cojocaru este singurul care a rămas în PNL, dintre cei aflați ”în primul rând de susținere”, dar în prezent îl susține pe Cristian Matei, fostul contracandidat al lui Tudor Ștefănie, de la alegerile locale din 2016, care între timp a trecut în PNL.

6. Radu Panait. Panait se regăsește în prezent pe lista de candidați ai PSD Turda, pentru Consiliul Local.

Vezi mai jos și videoclipul electoral din anul 2016:

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator