m install
petlinii
nello construct

Mircea Irimie: EI NU VOR DEZBATERE. EU VREAU!

zamblau eugen
floris

PRO ROMANIA TURDA a fost prima formațiune politică care a solicitat organizare unor dezbateri între candidați.  

La alegerile locale din 2016 au fost organizate 2 dezbateri între candidații pentru funcția de Primar.  Una a fost organizată de Centrul Rațiu pentru Democrație iar cea de a doua de către reprezentanții Mass Media  . Amândouă au fost transmise în direct. 

Cel mai corect, este ca cetățeanul să meargă la vot deplin informat despre capacitatea și potențialul fiecărui candidat și să exercite votul cu convingerea fermă ca a ales opțiunea cea mai bună pentru viitorul comunității.  

Turdeanul nu trebuie să aibă dubii, presupuneri, bănuieli sau suspiciuni. El trebuie să fie foarte bine informat. 

Constatăm că partidele și candidații se ascund în spatele unor slogane, afișe și flayere conținând  mesaje care mai de care  promițătoare sau lingușitoare. În locul candidaților se exprimă ”COMUNICATORII”, iar în spatele partidelor sunt ”INFLUENCERII” din social media. Se trimit membrii de partid din ușă în ușă, se transmit mesaje prin SMS de pe număr ascuns sau necunoscut la care nu poți răspunde înapoi, se fac presiuni asupra unor conducători de instituții sau unități,  sau se apelează la reprezentanții diferitelor culte religioase pentru a-și influența enoriașii.  

Iar CANDIDAȚII stau ascunși și nu doresc dezbateri. Pentru că unii nu au ce să spună. Pentru că alții nu știu ce să spună.  Și pentru că nimeni nu vrea să se expună ca să nu greșească cumva. 

La solicitarea PRO ROMANIA TURDA pentru organizarea unor dezbateri au răspuns promt câțiva candidați din pacate prea puțini. Iar cel mai trist este că nici un ONG, Televiziune locală sau institut Media nu a organizat macar o sesiune de dezbateri. Electoratul turdean este foarte dezinformat iar rezultatul votului va fi foarte fragmentat. 

Conform dictonului Roman: DIVIDE ET IMPERA!

Noi suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA și iubim TURDA.

Solicităm organizarea unor dezbateri publice între candidați.  Turdenii  trebuie să voteze în cunoștință de cauză pentru viitorul comunității. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: