fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Doru Anca foto

Aceasta societate cu capital integral de stat si-a dovedit oportunitatea mai ales in ultimii 3 ani, in sensul ca a acoperit in proportie de circa 3o la suta in ceea ce priveste reabilitarea strazilor in municipiul Turda.

Cu toate ca societatea a efectuat lucrari cu atribuire directa de catre beneficiar, respectiv UAT, lucrarile s-au desfasurat in conditii tehnice bune cu receptinarea calitativa a lucrarilor.

De aceea, in viitorul apropiat, conducerea SOCIETATII DOMENIUL PUBLIC va trebui ca in cadrul actiunilor de investitii sa se axeze in primul rand pe modernizarea statiei de producerea de asfalt, in special pentru reducerea consumului de combustibil. Apoi este necesara dotarea cu mijloace pur specifice, adica utilaje de prelucrare a asfaltului si in special si mijloace de transport.

Nu in ultimul rand, angajarea de muncitori pentru formarea unor echipe pregatite, care sa realizeze toate lucrarile care se executa strict manual.

Dupa realizarea tuturor acestor conditii, SOCIETATEA DOMENIUL PUBLIC va reusi sa participe si la licitatii pentru reabilitare de strazi si la alte UAT-uri, in asa fel incat sa nu depinda exclusiv de sumele realizate pentru lucrarile efectuate in municipiul nostru.

Este de remarcat ca SDP chiar in conditiile grele din aceasta primavara si vara, in perioada de pandemie a reusit sa execute lucrarile planificate si contractate cu UAT.

ing ANCA DORU, presedinte PRM TURDA

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate