fbpx

 
 
Scrie un comentariu

liviu ghib 20 august

Situație jenantă pentru un primar al județului Cluj, situație pe care în ultimii zece – cincisprezece ani nu am mai întâlnit-o în Cluj.

În 20 august, primarul intermar al comunei Băișoara, dl. Liviu Ghib, a anunțat pe o rețea de socializare, că „Proiectul pe FEADR: 'TEREN DE SPORT ȘI VESTIARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI, ÎN LOCALITATEA BĂIȘOARA, COMUNA BĂIȘOARA, JUDEȚUL CLUJ'  a trecut de faza preliminară și de toate etapele de început. Începând de azi, 20.08.2020 au început lucrările, la terenul de sport din Rojină, un teren modern cu vestiare și dușuri și cu toate utilitățile. E o investiție pentru copiii și tinerii noștri!  Doamne ajjută să le putem duce la bun sfărșit  și să fim  sănătoși!”.

După câteva zile, un consilier local al comunei Băișoara, dl. Adrian Jișa, semnala că lucrările la proiect au fost abandonate, după ce s-au făcut câteva poze cu două-trei săpături efectuate de un excavator, ba mai mult, surpriză, nu exista niciun panou informativ cu informații referitoare la proiect și cu numele firmei care a câștigat contractul pentru realizarea acelei lucrări„Astăzi doresc să vă prezint o constantă a manipulării, care se pare că nu mai are un sfârșit. Dacă în 20 august 2020, se anunța cu mare fast începerea lucrărilor la investiția având ca obiect "Teren de sport și vestiare, racorduri și branșamente la utilități, în localitatea Băișoara, Comuna Băișoara, Județul Cluj", astăzi observ cu stupoare, că lucrarea a fost abandonată. Mai mult de atât, deplasandu-mă pe șantierul lăsat de izbeliște, nu am văzut nici un panou informativ cu informații cuprinzând: denumirea proiectului, denumirea beneficiarului, denumirea programului prin care a fost finanțată investiția, valoarea proiectului, denumirea executantului, numărul autorizației de construire, data de finalizare a lucrării. Lipsind toate aceste aspecte mai sus menționate, nu pot decât să merg cu gândul spre ideea conform căruia, nu există oficial, nici o firmă care să demareze lucrările cuprinse în baza contractului de finanțare, iar postarea sa fi fost doar în scop electoral. În caz contrar, aștept cu mare drag publicarea informațiilor mai sus enumerate” constata consilierul local, Adrian Jișa.

După ce consilierul local Adrian Jișa a solicitat informații cu privire la lucrare, oficial, a primit următorul răspuns„Urmare a solicitării transmise Primăriei Băișoara, mi s-a comunicat oficial faptul că, pentru obiectivul de investiții "Teren de sport și vestiare, racorduri și branșamente la utilități, în localitatea Băișoara, Comuna Băișoara, județul Cluj" NU există semnat contract de lucrări.

Având în vedere cele expuse mai sus și mai ales în contextul răspunsului oficial primit de consilierul local Adrian Jișa, îi solicit oficial primarul Liviu Ghib explicații publice DE ÎNDATĂ, de asemenea, îi solicit prefectului județului Cluj, dl. Mircea Abrudean, un punct de vedere cu privire la această speță și un punct de vedere al conducerii PNL Cluj cu privire la această situație penibilă.

Deputat Horia Nasra PSD Cluj

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

adi jisa

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate