fbpx

 
 
Scrie un comentariu

31a7841c 0cc4 4337 a30e 3c92c633a7c9

Contestația PSD Turda, care viza unele postări denigratoare pe Facebook, la adresa unor membrii social-democrați, a fost admisă de către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 13 Cluj, decizia fiind definitivă. Ba mai mult: se va transmite adresă către Facebook și se va sesiza Poliuția, pentru cercetări ulterioare!

Inițial, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 5 Turda a respins sesizarea.

Astfel, s-a dispus ”obligarea administratorului paginii de Facebook Interlopi si Camatari la Primarie la înlăturarea postărilor cu conținut denigrator la adresa candidatului la funcția de primar al Municipiului Turda din partea Partidului Social Democrat și respectiv sesizarea organelor competente în vederea punerii în aplicare a măsurilor administrative și a aplicării sancțiunilor contravenționale”.

Cei de la PSD susțin că au demonstrat faptul că în spatele acestei pagini de Facebook se află membrul unui alt partid politic, al cărui scop era defăimarea adversarilor politici.

Pe lângă ștergerea postărilor denigratoare, s-a solicitat și sesizarea Facebook, dar și a Inspectoratului de Poliție Județean.

Conform informațiilor TurdaNews, nu este exclus ca în următoarea perioadă mai multe pagini care au un vădit caracter electoral, să intre în vizorul instituțiilor oficiale care pot stăvili publicarea unor mizerii electorale.

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 13 Cluj atrage atenția și asupra faptului că este interzisă propaganda electorală în alte condiții decât cele menționate de lege.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate