fbpx

 
 
Scrie un comentariu

alde grumaz moldovan

Consilierul ALDE Turda, Adrian Moldovan (foto dreapta), este criticat de conducerea partidului, pentru că ”își petrece campania electorala în trena actualului primar” și că o face ”doar în interesul său personal”.

ALDE Turda a anunțat că în condițiile în care nu are un candidat pentru Primăria Turda, le recomandă alegătorilor ALDE să voteze cu cine vor ei pentru funcția de Primar.

”Biroul local al ALDE recomandă tuturor membrilor și susținătorilor săi ca la alegerile locale din 27 septembrie 2020 să voteze candidatul de primar pe care il considera cel mai apropiat de valorile promovate de către candidații la funcția de consilier local din partea ALDE.

În sensul menționat, orice eventuala viitoare declarație venită din partea vreunui terț în sensul susținerii în mod expres a unuia sau altuia dintre candidați va fi nulă și neavenită. În cabina de vot, fiecare dintre votanții listei noastre de candidați la consiliul local își va consulta doar propria conștiința înainte de a ștampila buletinul de vot pentru primar.

De asemenea, faptul că fostul nostru coleg Adrian Moldovan, (consilier încă în funcție) își petrece campania electorala în trena actualului primar este o acțiune doar în interesul său personal, fără nici o legătură cu partidul care l-a propulsat în demnitatea respectivă.”, a transmis Vasile Grumaz, președintele ALDE Turda.

Consilierul local Adrian Moldovan a intrat în Consiliul Local în anul 2016, pe lista ALDE. La acea vreme, avea un venit de 12.780 lei (indemnizație de creștere copil).

În prezent, Adrian Moldovan iese din Consiliul Local Turda cu un apartament de 80 mp cumpărat în anul 2017, fără credit, cu trei firme în care este implicat (GAAP AM SRL - 50% din acțiuni, Castrum Turdava SRL - 100% din acțiuni și Body Care Manufacturing SRL - 20% din acțiuni). În ultima societate, este asociat cu Popa Ioana Andreea (60%, consoarta sa) și Simona Baciu (20%, fosta directoare a societății Salina Turda SA). Oficial, consilierul local ”trăiește” doar cu 10.212 lei/an, indemnizația de consilier local, conform propriei declarații de avere. În anul 2016 a vândut un teren de 638 mp, în Borhanci/Cluj, cu 27.000 de euro. Totuși, nu se explică, în baza veniturilor declarate, achiziția apartamentului de 80 mp, în anul 2017, la un an după ce a ajuns consilier local.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate