marian morar
m install
nello construct

Emil Rusu (PNL Triteni): Am observat un fenomen tragic si grotesc in acelasi timp

zamblau eugen
floris

In urma vizitelor desfasurate pe raza satelor Tritenii de Jos si Tritenii de Sus, am observat un fenomen tragic si grotesc in acelasi timp.

Persoanelor cu handicap de pe raza comunei le-a fost trimisa o instiintare prin care sunt anuntati ca trebuie sa returneze niste sume importante de bani din cauza unor greseli in calculul indemnizatiilor aferente anului 2019. Sumele nu sunt deloc de neglijat, sunt in medie de 3000-3500 ron / persoana care, dupa cum spune instiintarea trimisa de primarie, trebuiesc depusi la caseria primariei.

In pozele de mai jos, va prezint un extras din procesul verbal al Curtii de Conturi, care detaliaza explicit ce s-a intamplat si din vina cui.

Curios e ca pentru prejudiciile marunte, Primaria Tritenii de Jos, ia masuri urgente pentru recuperarea lor, dar oare pentru prejudiciul de 20 de miliarde, tot asa ia masuri impotriva lui “sefu”… ma intreb asa in numele sarmanilor oameni cu handicap, care acuma trebuie sa duca banii inapoi la caserie pan’ la ultimul leut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: