fbpx
1 Comentariu

USR Turda e pe un butoi cu pulbere, certurile interne necontentenind în ultima perioadă, iar la toatre acestea se adaugă și disensiunile cu cei din PLUS, unde există un grup important care nu înghite politica țărănească a liderului din umbră al useriștilor turdeni, Emil Turdean.

În aceste zile se definitivează planul de eliminare a lui Ciprian Rigman de la șefia organizației locale. Planul a debutat încă din primăvară, când existau zvonuri că se pune la cale eliminarea lui Rigman, considerat că este prea ”intelectual” pentru stilul de politică impus de Emil Turdean. Asta după ce l-au păcălit să abandoneze PNL-ul, promițându-i verzi și uscate, iar apoi l-au împins de la spate să se manifeste la fel de mojic ca alți USR-iști de-ai lui Emil Turdean, pe rețelele sociale, ”profesorul de istorie” făcându-se de râsul colegilor de breaslă, intelectuali.

În spatele planului de eliminare a lui Ciprian Rigman s-ar afla chiar Emil Turdean, care ar trage sforile pentru a-l pune la șefia partidului pe Andrei Suciu, candidatul USR-PLUS la Primăria Turda. Suciu s-a arătat ”supărat” în ultimul timp, conștient că șansele sale de a câștiga Primăria sunt aproape nule, mai ales după discursul penibil de la lansarea candidaturii (de care au râs toți turdenii), așa că vizează postul de președinte al organizației, ca o palidă consolare. Iar acest plan nu se putea realiza fără îndepărtarea mișelească a lui Ciprian Rigman.

Oficial, s-a invocat faptul că Rigman a mai candidat pe listele altui partid politic (PNL), iar din acest motiv nu se poate regăsi pe listele de candidați ai USR-PLUS, la alegerile locale din 27 septembrie. Însă, situația aceasta se știa încă de pe vremea când a fost adus de la liberali, după ce a fost pus să-și dea demisia din Consiliul Local, din funcțiile deținute în PNL și pus să aștepte câteva luni, până a fost pus la președinția organizației locale a USR Turda.

Surse din USR susțin că useriștii sunt epuizați de scandalurile interne și că le este foarte greu să se mobilizeze pentru alegerile locale de la finalul lunii septembrie, mai ales că nu au nici un program coerent, candidatul la Primărie, Andrei Suciu, spunând că singurul său proiect este creșterea populației cu 10%. 😂

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 20:39 09.08.2020
    Pe surse: Adrian Suciu il coopteaza pe Borcea la partid ca sa crească populația orașului Turda. 10% va fi minim!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator