fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

grigoriu dan

Candidații la Primăria Municipiului Turda apar ca „ciupercile după ploaie”. Până acum o serie de persoane din mediul politic și nu numai, și-au anunțat intenția de-a candida la funcția de primar.

Cea mai recentă candidatură este cea venită din partea Partidului Forța Națională prin persoana lui Grigoriu Gheorghe Dan.

Dragi prieteni, dragi turdeni,

După o analiză foarte serioasă, luând în calcul o sumedenie de factori, am ajuns la concluzia că trebuie să mă implic în administrarea acestui oraș.

Vă datorez dumneavoastră, concetațenii mei, datorez acestui oraș pe care îl iubesc nespus, să-mi aduc contribuția în realizarea unei adevărate platforme bazate pe sinceritate, transparență reală, atitudine constructivă, dezvoltarea unor oprtunitați care să ajute în final la bunăstarea turdenilor.

Voi candida la poziția de primar din partea Partidului Forța Națională, un partid modern, progresist, deschis, cu principii clare, ce are la bază morala creștină și atașamentul pentru cauza națională.

Cu speranța că apelul meu va avea în sufletul si mintea dumneavoastră efect, aprobare si implicare….vă mulțumesc ! DOAMNE AJUTĂ!” transmite Grigoriu Gheorghe Dan. 

 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate