fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

mocian florin pmp

PMP Cluj își anunță candidatul la Primăria Cămărașu. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară merge în lupta pentru Primărie alături de Mocian Florin Marian.

Mocian Florin Marian dorește să îmbunătățească nivelul de trai al locuitorilor comunei Cămărașu prin crearea unui circuit economic independent, astfel resursele locale să fie folosite la producția locală și banii investiți să fie administrați în proiecte de interes pentru comuna Cămărașu.

Un punct comun cu celelalte zone din județul Cluj prezent și în programul de candidatură al domnului Mocian Florin Marian este demararea de lucrări pentru asfaltarea drumurilor principale de pe întreaga rază a comunei și amenajarea drumurilor agricole astfel încât acestea să poată fi circulate în siguranță.

Pe lângă proiectele legate de infrastructura rutieră, e nevoie și de extinderea rețelelor de utilități publice, apă-canal, gaz și electricitate în toate satele aparținătoare comunei Cămărașu, proiect la care candidatul PMP se înscrie negreșit. Dezvoltarea de durată a unei comune nu este posibilă dacă investitorii nu beneficiază de drumuri de acces, iar locuitorii nu au posibilitatea să ajungă la locurile de muncă.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

Pentru dezvoltarea de lungă durată a comunei, domnul Mocian Florin Marian dorește să creeze un mediu antreprenorial în care tinerii să se implice activ, să vină cu propuneri și să deschidă afaceri locale.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Cămărașu și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună. 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate