fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

pmp lucrari piataromana

PMP Turda lansează un apel public către administrația locală să înceteze batjocura la adresa turdenilor, care sunt puși în situații de disconfort, doar pentru că cineva vrea să demonstreze că ”se lucrează” foarte mult în Turda, când de fapt realitatea este cu totul alta și o vedem cu toții!

De câteva zile, câțiva oameni cu un buldo au decopertat o parte din trotuarul din zona Pieței Romane. Apoi... pauză! Turdenii se urcă și coboară cu dificultate din autobuze, reclamă faptul că s-a decopertat iar apoi nimeni nu mai face nimic, însă nimănui nu-i pasă!

Turdenii trebuie să știe clar când începe o lucrare: ce fel de lucrare este, care este valoarea lucrării, cine o execută și care este durata de finalizare, precizându-se pașii intermediari în executarea acestei lucrări! Asta ar însemna o administrație transparentă, cu deschidere față de cetățean!

PMP Turda va aplica negreșit aceste principii, după ce vom câștiga Primăria, pentru că cetățenii turdeni merită să fie respectați! Trebuie să se termine cu acest haos general, în care încep lucrări, apoi se abandonează, generând astfel disconfort pentru turdeni.

Nu suntem împotriva lucrărilor! Ele trebuie făcute! Însă, trebuie făcute cu responsabilitate și respect față de cetățean, nu în batjocură! Vom demonstra că se pot face lucrări de calitate, într-un ritm mai alert, iar cetățenii vor fi informați așa cum merită!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate