fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

PLOSCOȘ

Cei doi consilieri ALDE au trecut la PRO ROMANIA.  Domnii Bretea Iovian si Crișan Viorel , ambii la al    șaptelea mandat de Consilier Local,  amândoi au deținut și funcția de Viceprimar al comunei Ploscoș au constituit astăzi,  22 februarie organizatia PRO ROMANIA  

Bretea Iovian a fost ales Președinte iar Crișan Viorel  Prim Vicepreședinte. Candidatul la funcția de Primar al comunei a fost ales Bretea Iovian iar ținta stabilită este de 3 consilieri locali.

Cei doi s-au declarat profund nemulțumiti de faptul că au fost uitati de conducerea județeană ALDE si nu au fost susținuți in proiectele pentru comunitate . 

Candidatul Bretea Iovian este un fermier care cultiva peste 300 de hectare, crescător de animale si un muncitor extraordinar care cunoaște toate problemele comunei si vine cu soluții pentru rezolvarea acestora. 

El invită si reprezentantii celorlalte partide sa-l sustina pt funcția de Primar.  ,, Toate partidele pot sa-si voteze candidații de pe listele de partid , dar la Primarie îi rog sa ma susțină pe mine . Votul nostru unit , al celor din comună ne dă forță.  Ganditi-vă ce putem face împreună nu separați " , a declarat Iovian . 

Mult succes dragi colegi. Suntem alături de voi si in campanie si după in cei 4 ani de mandat . 

Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! 💙💛❤

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator