fbpx

 
 
Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Deputatul turdean Cristina Burciu și-a anunțat afilierea la grupul parlamentar PNL, după ce a fost exclusă din PSD, pe motiv că a votat investirea Guvernului Orban, anunță Mediafax.

”Subsemnata Burciu Cristina, prin prezenta vă aduc la cunoștință faptul că, începând cu data de 4 decembrie 2019, îmi încetez activitatea în calitate de deputat al Grupului parlamentar al PSD și voi activa în Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal”, se arată în informarea trimisă conducerii Camerei Deputaților de Cristina Burciu.

La sfârșitul lunii octombrie, deputatul turdean, care atunci era membru PSD, a anunțat că va vota Guvernul Orban, pentru că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

”Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție. 

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern.”, a scris Cristina Burciu pe contul său de Facebook, la vremea respectivă, în ciuda faptului că Viorica Dăncilă, președintele PSD la acea vreme, anunțase că pesediștii care vor vota Guvernul Orban vor fi excluși din partid.

Citește și:

BOMBĂ politică! Deputatul de Turda, Cristina Burciu, spune că va vota Guvernul Orban!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate