m install
petlinii
nello construct

George Moldovan și-a anunțat intrarea în PMP Turda! Adrian Nap: PMP va continua să atragă valori!

floris

Fost angajat al Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, George Moldovan a anunțat în această după-amiază că se alătură organizației locale a PMP Turda, pentru a-i ”susține demersurile în promovarea proiectelor constructive pentru viitor”.  Gestul său a fost salutat public de președintele PMP Turda, Adrian Nap, care consideră că ”avem nevoie de astfel de oameni, implicați în comunitate, exemple de profesionalism și dăruire, care se validează prin ceea ce au făcut și fac, pentru a pune toată Turda în Mișcare din 2020!”.

”E sfarsit de an. Perioada in care tragem linie si vedem ce a fost bine, ce realizari am avut si ce putem imbunatati. Stim ca putem fi mai buni, ca unii oameni se bazeaza pe noi. De asemenea, este momentul in care analizam si ce s-a facut din cate s-au promis pentru comunitatea din care facem parte. Am avut bucuria sa descopar oameni cu suflet mare, cu daruire, cu pasiune pentru cei din jurul lor. Unii dintre acestia sunt membri PMP, care au contribuit activ la dezvoltarea si la bunul mers al orasului nostru. De aceea am vazut perspectiva si m-am hotarat sa ma alatur acestei echipe cu inima deschisa si sa-i sustin demersurile in promovarea proiectelor constructive pentru viitor. Felicit intreaga echipa pentru daruire si le spun: Prin performanta ajungem unde dorim”, este mesajul lui George Moldovan, pe contul său de Facebook.

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a salutat decizia lui George Moldovan, de a se alătura organizației locale a PMP.

”Mă bucură faptul că un om de calitate a ales să se alăture echipei PMP Turda, punându-și astfel ”ideile în Mișcare”.

George Moldovan și-a anunțat, oficial, pasul spre PMP.

Avem nevoie de astfel de oameni, implicați în comunitate, exemple de profesionalism și dăruire, care se validează prin ceea ce au făcut și fac, pentru a pune toată Turda în Mișcare din 2020!

Am demonstrat că punem pe primul loc interesul turdenilor, am demonstrat că avem idei și soluții pentru prezentul și viitorul localității, am demonstrat că atunci când vrei cu adevărat vei căuta oportunități și variante să reușești în ceea ce-ți propui, nu doar scuze că este prea greu…

Sunt convins că echipa PMP Turda va continua să atragă valori, astfel încât în 2020 să propunem cea mai bună listă de candidați pentru alegerile locale.

Dacă vrei să te implici, dacă crezi că împreună putem găsi soluții pentru mai binele turdenilor, hai și tu alături de noi! Hai să punem Turda în Mișcare!”, a spus Adrian Nap.

Contactat de TurdaNews, președintele PMP Turda, Adrian Nap, a declarat că organizația locală vizează atragerea unor persoane active, validate profesional, care sunt dornice să se implice în bunul mers al localității, prin expertiza de care dispun și prin dorința de a face bine semenilor lor.

Hai să punem ideile în Mișcare nu este doar un slogan! Este crezul nostru că împreună putem accelera dezvoltarea Turzii, iar pentru asta este nevoie de oameni profesioniști, care au demonstrat că sunt dispuși să ofere comunității ceva din experiența, punându-se în slujba interesului cetățenilor. PMP este pe un trend de creștere evident, inclusiv la nivel județean, iar cooptarea unor persoane care pot să aducă un plus de valoare organizației noastre nu poate decât să mă bucure”, a declarat liderul PMP Turda.

În 2016, PMP Turda a fost ”surpriza alegerilor locale”, o organizație cotată ”fără șanse” reușind să acceadă în Consiliul Local, cu 3 mandate de consilier. În campania electorală, PMP Turda a fost singurul partid care a propus diminuarea cotei de impozitare pentru clădirile deținute de persoanele fizice, cu 20%. Ulterior, după accederea în Consiliul Local, au insistat pentru aplicarea acestei idei, anual reușind implementarea treptată a reducerii cotei de impozitare, în ciuda faptului că au deținut doar 3 din cele 21 de mandate de consilier local.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda