fbpx
2 Comentarii

bondor asfalt

Președintele PMP Câmpia Turzii, Laurențiu Bondor, a criticat calitatea lucrărilor de ”asfaltare” (mai degrabă ”peticire”) care se fac pe drumul județean Viișoara - Frata, prezentând două poze realizate chiar în cursul zilei de azi.

 

”Eu cred ca unii dintre noi nu sunt normali. Astăzi, mergând pe drumul județean Viisoara Boldut, am văzut ca in sfârșit se arunca asfalt in gropile din asfalt ca plombare nu se poate numi, decât nimic e bine și așa, când m-am întors am observat ca au mai rămas câteva gropi dar zic ca nu le-a ajuns mixtura, mai fac ceva drum și ce văd asfaltul aruncat in Șanț.

Mai oameni voi sunteți normali sa faceți așa ceva? Abia sau gândit sa astupe gropile și voi aruncați asfaltul? Îl aruncați in sant acum când vin ploile și toată apa va veni pe sosea, nu aveți simtul responsabilității voi nu meritați salariu nici 100 de lei, veți spune ca s-a răcit, nu este adevărat când am trecut eu l-ați dat jos din mașina și era numai bun de întins. Ca angajații aceia sunt de doi lei e adevărat, dar nici șefii lor nu sunt mai buni începând de la șeful de echipa pana la director și pana la președintele Consiliului Județean care a plătit acel asfalt aruncat și plătit din banii noștri. Să vă fie Rușine.”, a fost reacția lui Laurențiu Bondor.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    dorin rus · 21:05 19.09.2019
    Asa incet urmeaza daca tot asa stau lucrurile sa ne facem singuri dreptate ! aici se va ajunge ne-am saturat de asemenea gunoaie !
  • Acest comentariu este nepublicat.
    dorin rus · 21:11 19.09.2019
    Asfalt aruncat inainte de Targ la 200m pe partea stanga bataie de joc
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator