fbpx

Scrie un comentariu

hatos

Horațiu Hatos, care a fost exclus recent din organizația USR Câmpia Turzii, și-a amânat încă o dată MARILE DEZVĂLUIRI promise după o tăcere în ceea ce privește excluderea sa din organizația locală.

 

”Vreau să fac un anunț public referitor la toate mizeriile scrise în presă la adresa mea în ultimele săptămâni, astfel cum nu am avut nici o poziție oficială până acum vis a vis de toate aberațiile aruncate în spațiul public, cred că în data de 12.09.2019 este musai și ar trebui să declar presei sau cel puțin celor interesați de fenomen, lucruri interesate. Practic varianta mea vis a vis de toate mizeriile. Voi comunica locul și ora ulterior.”, spunea Horațiu Hatos acum 5 zile, după ce inițial anunțase că face conferința în 9 septembrie 2019, care ulterior s-a amănat pentru 12 septembrie, iar acum... pentru nu se știe când.

”Din motive familiale, nu pot organiza sub nici o firmă conferința, așa cum am anunțat. Avem parastasul unchiului meu, care a predat armele în 31 iulie și voi fi plecat din localitate”, a anunțat Horațiu Hatos, fără să mai precizeze dacă și când va mai transmite public LUCRURILE INTERESANTE despre MIZERIILE care s-au spus la adresa sa.

Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE.

(...) Consecvent politicii sale de promovare, USR Câmpia Turzii reaminteṣte principiile enunțate ṣi sloganul utilizat în mod frecvent în discursul său: „Oameni noi în politică”, unul prin care a reuṣit să trezească interesul cetățenilor care l-au votat sătui fiind de perpetuarea la conducerea oraṣului sau în funcții publice a unor traseiṣti politici sau persoane lipsite de criterii esențiale precum integritatea, competența sau onestitatea”, era precizat într-un comunicat de presă al USR.

Excluderea celor trei s-a produs pe fondul unor scandaluri interne în cadrul USR Câmpia Turzii.

Citește mai mult aici:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator