fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

spital regional

Guvernul României a anunțat că s-au aprobat indicatorii tehnico-economici Spitalul Regional de Urgenţă din Cluj, o investiție importantă pentru Cluj și toată Transilvania.

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că „Spitalul regional de urgenţă din Cluj Napoca, o investiţie estimată la peste 2,5 miliarde de lei, va fi dotat cu aparatură medicală şi echipamente de cea mai înaltă performanţă şi cu heliport. În premieră, noul spital va fi construit în jurul unui concept organizaţional de specialităţi medicale grupate în centre. Are la bază conceptul de clădire verde care presupune o construcţie nouă sustenabilă, durabilă şi va oferi servicii integrate de înaltă calitate pentru pacienţi”.

„Așa cum am spus în mai mule rânduri, alături de colegii mei, deputații Cornel Itu și Cristina Burciu, susținerea construirii Spitalului Regional de Urgenţă din Cluj a fost o prioritate a mandatului nostru și o dovadă că pentru social-democrație Clujul este o prioritate!

`Cluj mai presus de oricetrebuie să fie deviza tuturor politicienilor clujeni, indiferent de partid, trebuie să sprijinim toate proiectele județului nostru.

Cluj-Napoca este un centru medical de renume, tradiția facultătilor de profil și expertiza medicilor fiind câteva argumente pentru această investiție uriașă, de 2,5 miliarde de lei”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator