fbpx
Scrie un comentariu

usr ct

Membrii USR Câmpia Turzii reamintesc elevilor că educația este un drept de care nimeni nu-i va putea priva vreodată, nici în tară nici peste hotare. Este recunoscut ca fiind unul din cele cinci drepturi culturale bazice, potrivit Declaratiei Universale a
Drepturilor Omului.

Totodată, reamintesc profesorilor şi autoritătilor locale, că indiferent de rasă, etnie sau religie, elevilor trebuie să li se recunoască egalitatea de şanse.

In acest sens, membrii USR Câmpia Turzii doresc să semnaleze în mod expres administrației locale privarea de drepturi şi oportunităti copiilor şi adolescentilor din bordeiele ridicate lângă groapa de gunoi a municipiului Câmpia Turzii. Izolati complet de comunitate, ignorați de autorităti, neșcolarizati, subnutriți și trăind în conditii inumane (fără curent şi apă), în mod clar le sunt încălcate drepturile fundamentale, între care dreptul la educație.

Membrii USR Câmpia Turzii anuntă comunitatea că se lucrează la elaborarea unui proiect care vizează integrarea socială a copiilor proveniti din medii defavorizate.

Succes tuturor elevilor!

Membrii USR Câmpia Turzii

Citește și reacția administrației locale din Câmpia Turzii:

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii acordă atenție sporită TUTUROR cetățenilor din oraș!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator