fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

2 Comentarii

edu elite 10iulie

hatos

Horațiu Hatos a anunțat că va organiza o conferință de presă în care va aduce unele clarificări legate de unele informații vehiculate la adresa sa, cu ocazia anunțului făcut de USR Câmpia Turzii, că a fost dat afară din partid.

 

„Vreau să fac un anunț public referitor la toate mizeriile scrise în presă la adresa mea în ultimele săptămâni, astfel cum nu am avut nici o poziție oficială până acum vis a vis de toate aberațiile aruncate în spațiul public, cred că în data de 12.09.2019 este musai și ar trebui să declar presei sau cel puțin celor interesați de fenomen, lucruri interesate. Practic varianta mea vis a vis de toate mizeriile. Voi comunica locul și ora ulterior”, a spus Hatos.

Alături de el, cel mai probabil se va afla și Horațiu Mândruțiu, care a fost și el exclus din organizația locală a USR Câmpia Turzii, cu aceeași ocazie.

USR Câmpia Turzii anunțase că cei doi, alături de încă o persoană, și-au pierdut calitatea de membru USR.

”Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE.

(...) Consecvent politicii sale de promovare, USR Câmpia Turzii reaminteṣte principiile enunțate ṣi sloganul utilizat în mod frecvent în discursul său: „Oameni noi în politică”, unul prin care a reuṣit să trezească interesul cetățenilor care l-au votat sătui fiind de perpetuarea la conducerea oraṣului sau în funcții publice a unor traseiṣti politici sau persoane lipsite de criterii esențiale precum integritatea, competența sau onestitatea”, era precizat într-un comunicat de presă al USR.

Excluderea celor trei s-a produs pe fondul unor scandaluri interne în cadrul USR Câmpia Turzii.

Citește mai mult aici:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 12:51 08.09.2019
    USR Câmpia Turzii a-nceput curățenia. Mai sunt niște fripturiști pe-acolo de la UNPR, formațiunea generalului Oprea.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    taran · 06:36 09.09.2019
    Se pare ca in orice partid politic nu ai voie sa vorbesti si sa gandesti liber! Trebuie sa ii obedient precum in clubul rotarii sau in lojele masonice....Amu tanarul asta se revolta si spune lucruri ce poate nu le spunea daca mai era in partid. Oricum toate partidele politice repet sunt precum lojele masonice, o adunatura de obedienti ce le place sa slujeasca in schimbul unor foloase materiale.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate