fbpx
Icon 1 Comentariu

psd ct

Într-o lume care evoluează galopant pe zi ce trece, a rămâne închistat în gândire, în tiparul politic de tip ,,old”, înseamnă retrogradare în gândire și eșec în a oferi politică de calitate. Astfel, a rămâne deschis tuturor evoluțiilor, capacitatea de adaptare la nou, la performanță, este o obligativitate asumată de echipa PSD Câmpia Turzii.

 

Cum? Printr-un leadreship bazat pe principiul ,,OPEN MIND”, cu soluții, programe și politici publice în ton cu vremurile actuale, cu nevoile și necesitățile reale ale cetățenilor și cultivând aspirațiile pozitive ale populației, structurate pe democrație, diversitate, rule of law (stat de drept) și drepturile omului.

PSD Câmpia Turzii își începe agenda de lucru sept.2019-Iunie 2020 cu o nouă politică, structurată pe specialiști, oameni noi, conturând oferta politică pentru alegerile locale din 2020, un program care să ofere normalitate politică și socială și care să recupereze decalajul de dezvoltare dintre noi și celelalte UAT-uri limitrofe muncipiului nostru!

Petre Pop - Președinte PSD Câmpia Turzii

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator