marian morar
m install
nello construct

PSD Câmpia Turzii 2020 – Politically Corect, un lidership bazat pe principiul OPEN MIND!

zamblau eugen

Într-o lume care evoluează galopant pe zi ce trece, a rămâne închistat în gândire, în tiparul politic de tip ,,old”, înseamnă retrogradare în gândire și eșec în a oferi politică de calitate. Astfel, a rămâne deschis tuturor evoluțiilor, capacitatea de adaptare la nou, la performanță, este o obligativitate asumată de echipa PSD Câmpia Turzii.

 

Cum? Printr-un leadreship bazat pe principiul ,,OPEN MIND”, cu soluții, programe și politici publice în ton cu vremurile actuale, cu nevoile și necesitățile reale ale cetățenilor și cultivând aspirațiile pozitive ale populației, structurate pe democrație, diversitate, rule of law (stat de drept) și drepturile omului.

PSD Câmpia Turzii își începe agenda de lucru sept.2019-Iunie 2020 cu o nouă politică, structurată pe specialiști, oameni noi, conturând oferta politică pentru alegerile locale din 2020, un program care să ofere normalitate politică și socială și care să recupereze decalajul de dezvoltare dintre noi și celelalte UAT-uri limitrofe muncipiului nostru!

Petre Pop – Președinte PSD Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2