fbpx

2 Comentarii

candidat usr danbarna

Candidatul alianței USR-PLUS pentru alegerile prezidențiale, Dan Barna, a fost prezent azi la Turda, în campania sa de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii. Liderul USR a fost prezent în zona Micro III-Materna, însoțit de colegi de partid.

În discuțiile purtate cu turdenii întâlniți în cale, aceștia i-au transmis problemele cu care se confruntă: pensiile mici, nivelul de trai, corupția din politică, exodul tinerilor peste hotare, tăierea pensiilor speciale etc. Dan Barna le-a spus oamenilor că este nevoie de o schimbare pe scena politică, iar acea schimbare nu o poate aduce decât alianța USR-PLUS. El a susținut ideea alegerilor anticipate, pentru a nu face alianțe ”toxice” pentru guvernare și a promis că pensiile speciale, care în opinia sa reprezintă două treimi din bugetul total de pensii, vor fi tăiate! ”Am intrat în politică pentru a face ceva! Dacă nu ne implicăm, nu schimbăm nimic!”, le-a spus liderul USR oamenilor.

Printre cei care fac campanie pentru candidatul USR-PLUS s-a aflat și Andrei Suciu, președintele Asociației T9, care a ascultat de sfaturile transmise de staff-ul lui Dan Barna (”candidații la Primărie să stea pe lângă Dan Barna”) și s-a ”lipit” de acesta, anunțându-și astfel candidatura pentru funcția de primar, la alegerile locale din 2020, într-un mod mai neoficial.

Caravana USR-PLUS a pornit din zona grupului statuar ”Horea, Cloșca și Crișan” din zona Micro 3, apoi a mers în piața din cartier, pentru ca apoi să străbată pe jos drumul până în Parcul teilor și apoi în zona Materna.

Liderul USR va efectua azi o vizită și la Câmpia Turzii, de la ora 15.30, fiind așteptat de membrii de partid și de simpatizanți în Parcul Central.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator