fbpx

Icon Scrie un comentariu

dan barna USR

Liderul USR, Dan Barna, va ajunge și în județul Cluj, inclusiv la Turda și Câmpia Turzii, în campania sa de strângere a celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

 

”Ca în fiecare campanie, strângem semnăturile în stradă, bucată cu bucată, și ne cunoaștem pentru a construi prieteniile ce vor reconstrui România și ne vor reda o justiție independentă. 

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României. 

În ultima lună și până in 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni”, au transmis reprezentanții USR.

Programul este următorul:

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentara Micro 3 - Strada Lotus și Macilor - Parcul Teilor - Calea Victoriei.  

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator