fbpx

Icon Scrie un comentariu

usr ct 1

Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE.  

Conform politicii transparente a partidului ṣi Statului USR, cei nominalizați au posibilitatea să conteste decizia Biroului Local al USR Câmpia Turzii prin recursul la Comisia de Arbitraj a filialei locale, ulterior județeană ṣi națională.

Consecvent politicii sale de promovare, USR Câmpia Turzii reaminteṣte principiile enunțate ṣi sloganul utilizat în mod frecvent în discursul său: „Oameni noi în politică”, unul prin care a reuṣit să trezească interesul cetățenilor care l-au votat sătui fiind de perpetuarea la conducerea oraṣului sau în funcții publice a unor traseiṣti politici sau persoane lipsite de criterii esențiale precum integritatea, competența sau onestitatea.  

Fiindcă, „Acum ai cu cine!”, Filiala USR Câmpia Turzii invită în echipa sa toate persoanele care doresc sa pună umărul la consolidarea democrației ṣi a binelui comun.

USR Câmpia Turzii

Citește și:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator