m install
petlinii
nello construct

PSD Câmpia Turzii l-a sancționat pe consilierul Ionel Isac! Își donează indemnizația de consilier local Diasporei!

floris

Biroul executiv al Organizației Municipale PSD Câmpia Turzii, întrunit astăzi 03.06.2019, pentru a analiza declarațiile personale ale d-lui consilier local Ionel ISAC, cu privire la postarea pe pagina personală de Facebook, făcută în data de 27 mai anul curent, a hotărât următoarele: 

– sancționarea cu avertisment a d-lui Ionel ISAC; 

– la propunerea Biroului Executiv, d-l Ionel ISAC, timp de 6 luni își va dona indemnizația de consilier local pentru finanțarea unui proiect destinat românilor din Diaspora și anume unei asociații a românilor din Valea Timocului – Serbia, proiect ce are ca scop pastrarea limbii și identității românilor din acestă zonă.

Mentionam că sancțiunea este una morală si chiar dacă nu este prevăzută în Statutul PSD, a fost acceptată de d-l consilier Ionel ISAC. 

PSD este un partid european, iar promovarea și susținerea drepturilor civile, politice, economice, sociale și culturale ale românilor de pretutindeni constituie unul dintre obiectivele noastre cele mai importante.

Vrem să-i asigurăm pe toți românii, indiferent de locul în care au ales să trăiască și să muncească, de faptul că înțelegem și prețuim eforturile pe care le fac.

De asemenea, dezavuăm limbajul vulgar, încrâncenat și plin de ură, precum și interpretările denigratoare la adresa întregului partid făcute în spațiul media.

Petre POP – președinte PSD Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: