m install
petlinii
nello construct

PSD Turda în plină campanie pentru europarlamentare

floris

Sâmbătă membri PSD Turda în frunte cu președintele organizației, primarul Matei Cristian au desfășurat o campanie de informare privind alegerile europarlamentare.

Zeci de social-democrați au împărțit pliante și materiale informative prin centrul orașului îndemnând turdenii să meargă la vot pe 26 mai pentru a desemna deputații care să ne reprezinte în Parlamentul European.

Alături de echipa mea, PSD Turda, o echipă de oameni profesioniști care a reușit să găsească soluții și să obțină finanțări pentru ca în Turda să se poată realiza tot ceea ce alții ar fi trebuit să facă în ultimii 20 de ani. Această echipă muncește în permanență pentru a realiza cât mai multe proiecte ca răspuns la problemele cetățenilor, pentru ca Turda să poată crește și să devină orașul pe care ni-l dorim cu toții. Vă așteptăm pe fiecare dintre dumneavoastră, dragi turdeni, să ne fiți alături, iar împreună să putem construi, dezvolta și transforma în bine acest oraș! Pe 26 mai vă așteptăm la vot!” este mesajul primarului Matei Cristian.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda