m install
petlinii
nello construct

Dezastru bugetar! Primarii acuză că au fost păcăliți de Ministrul Finanțelor! (VIDEO-ȘTIRE)

floris

Primarii comunelor, ai orașelor și ai municipiilor reacționează dur, acuzând Ministerul de Finanțe că i-a păcălit, spunând că vor primi o anumită sumă la alocarea bugetară, dar în realitate suma este mai mică!

”De la edilii de comună până la cei de municipiu toţi strigă că au fost păcăliţi de ministrul de Finanţe. În sprijinul lor, ei prezintă în exclusivitate pentru Digi24 un document semnat între asociaţiile pe care le conduc şi Eugen Teodorovici. Documentul nu a fost însă niciodată respectat, aşa că se pierd câte 200 de lei pe cap de locuitor, acuză edilii. Contactat de Digi24, Eugen Teodorovici a spus că nu se consideră responsabil de această situaţie”, precizează siteul Digi24.

Pierderile pe care le vor avea în 2019 comunele, oraşele şi municipiile din România se ridică la miliarde de lei. Primarii spun că peste 10 milioane de români vor avea de suferit din cauza Guvernului, care le-a tăiat banii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: