m install
petlinii
nello construct

Steluța Cătăniciu (ALDE): ”PNL s-a plasat într-o situație penibilă, ajungând să fure proiectele ALDE”

zamblau eugen
floris

Deputatul ALDE Cluj, Steluța Cătăniciu, lămurește lucrurile în privința modificării legii privind venitul minim garantat, care stipulează că beneficiarii de ajutor social care sunt apți de muncă și refuză un loc de muncă, să nu mai primească ajutor social, după ce unii PNL-iști și-au asumat proiectul care a fost o inițiativă a ALDE.

 

”În sedința Camerei Deputaților din data de 20 iunie a.c. a fost adoptată inițiativa ALDE pentru modificarea și completarea Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat. Conform acestei modificări, toți cei care sunt asistați social și care sunt capabili de muncă, dar care refuză un loc de muncă, nu vor mai primi sub nicio formă acest ajutor social, îl vor pierde. România are locuri de muncă, dar nu are oameni care să muncească, preferând să trăiască din acest ajutor social. Acest proiect a fost adoptat cu o largă majoritate, fiind votat inclusiv de parlamentari ai PNL, însa după ce l-au votat, cei din PNL și l-au asumat, din lipsă de proiecte, parlamentarii PNL ajungând să-și asume proiectele ALDE.

PNL s-a plasat într-o situație penibilă, ajungând să fure proiectele ALDE. Este înca o dovadă că PNL are o singură strategie: aceea de a manipula prezentând minciuna drept adevăr, definindu-se ca un partid lipsit de orice viziune politică, de orice inițiativă, ajungând în situația penibilă de a fura, ziua ca hoții, proiectele ALDE.”, a declarat deputatul ALDE Cluj, Steluța Cătăniciu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: