fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

2 Comentarii

edu elite 10iulie

masaca vanzatoare

În această perioadă cu siguranță mulți dintre noi ne-an confruntat cu o serie de probleme legate de siguranța personală și a celor dragi nouă.

Au fost și multe dezbateri pro și contra purtării măștilor împotriva propagării pandemiei, cele mai multe voci susțin că măștile ar trebuie să fie obligatorii pentru toată lumea, nu atât să-l protejeze pe cel care o poartă, ci mai degrabă pe cei cu care intră în contact direct.

Din punctul meu de vedere toți comercianții, toate vânzătoarele de magazin ar trebui obligate să poarte aceste măști medicinale, din păcate acest lucru este posibil doar dacă o ordonanță militară va prevede această măsură, autoritățile locale nu pot face altceva decât să „recomande” purtarea măștilor.

Bine că în multe situații degeaba se poartă, în sensul că masca e doar pe gură sau chiar sub bărbie, pe post de accesoriu, cu siguranță așa nu protejează pe nimeni deci ce rost mai are să o folosești?....

Am întâlnit însă o vânzătoare de magazin, mare patroană, la care pur și simplu nu-i pasă nici de ea și nici de clienții cu care intră în contact. Mi-a răspuns franc în față!

„Ce mască? E o prostie asta cu coronavirusul, dacă e să iei îl iei și gata! Nici dacă se inventează un  vaccin nu am de gând să-l fac!” ....pur și simplu nu am avut ce să replic la o astfel de atitudine miserupistă.

Ok dacă e să-l iei îl iei, ideea e să nu-l dai mai departe! Iar asta cu vaccinul e iar discutabilă, or fi având unii tendințe suicidale, dar nu trebuie să fim băgați toți în aceeași oală, personal nu am de gând să mai calc prin magazinul respectiv, atâta timp cât nu se respectă nici distanțarea socială și nici măsurile minimale de igienă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cititor curios · 16:28 22.04.2020
    Pai fa public numele magazinului si al "marii" patroane sa stim si noi restul turdenilor
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dorel12 · 21:13 22.04.2020
    Mda. Asta e nivelul jurnalismului din Romania. Dau jumătăți de știri . Jumătăți de adevăr. Și jumătăți de minciuni. Nici legislația nu ii ajuta, dar nici nu fac eforturi să o schimbe.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate