marian morar
m install
nello construct

De ce ne batem joc de natură?! Exemplu elocvent în Cheile Turenilor!

zamblau eugen

O superbă zonă turistică situată în apropiere de Turda, Cheile Turenilor nu a scăpat de actele de vandalism și de nesimțirea unor așa numiți „turiști”.

 

Duminică am vizitat obiectivul turistic Cheile Turenilor pentru o evadare în natură la început de toamnă. Dincolo de frumusețea peisajului, de stâncile abrupte și soarele călduț care te învăluie, te izbește nesimțirea unora, la care nu putem rămâne indiferenți!

Deși Consiliul Județean Cluj a amplasat containere de gunoaie cam din 30 în 30 de metri, încă mai sunt persoane care aruncă pe lângă recipient resturile provenite de la picnic sau le lasă pur și simplu lângă container deși acesta era aproape gol.

Nici panoul turistic de la intrare în Cheile Turenilor nu a scăpat de vandalizare acesta fiind „decorat” cu graffiti ca semn al nesimțirii „artistului” care a trecut pe acolo.

Putem face atât de multe prin lucruri mici, putem păstra natura intactă și o putem conserva pentru generațiile viitoare, totul este să facem un minim efort de bun simț și omenie.

panou chei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2