fbpx

Icon 7 Comentarii

gelu florea opinie

A instiga oamenii să nu participe la vot, prostindu-i cu tot felul de minciuni, este o acțiune profund anti-democratică! Din nefericire, este clar că asistăm la cea mai mare manipulare de după revoluție, iar asta va avea efecte nefaste în timp, pe care acum probabil nici nu ni le imaginăm! Ca să nu mai zic de ”intervenția” subtilă a Facebook, care mi-a luat dreptul la opinie, blocându-mă complet!

 

Coaliția pentru familie, cei care au stat la baza organizării acestui referendum, a atras atenția în mod public asupra acestei ”păcăleli” în care a fost atras poporul român.

”Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare județ, precum și informațiile comunicate de cetățenii implicați în susținerea acestui demers, semnalăm evidența dovedită a faptului că ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc”, se menționează în comunicatul transmis în această după-amiază.

Ca să înțelegeți amploarea ”atacului” care se dă în aceste momente, vă precizez că am fost blocat TOTAL pe contul meu de Facebook, nemaiavând dreptul să postez pe contul personal, să comentez, să dau replici, să postez pe pagina siteului sau pe alte grupuri și nici chiar să transmit mesaje prin intermediul Messenger! Așa ceva n-am pățit niciodată! Cine și ce scop are să blocheze total vocile care s-au manifestat pro-democrație și pro-valori creștine, vă las pe dvs să gândiți...

blocat temporar

Evident, dacă vrei să raportezi că este o eroare sau că s-a greșit cu aplicarea unei măsuri atât de drastice, ai opțiunea de a ”sesiza” acest lucru! Eu nu am avut nici această opțiune! În momentul în care am vrut să apelez la ea, am primit mesajul că este o ”eroare” în sistem! Ciudat... nu?!

blocat fb

Și toate astea au venit după un mesaj transmis pe blogul meu personal, în care am militat pentru democrație și pentru valorile creștine!

Citește și:

De ce mă duc să votez la referendum… Despre valorile democrației și cele ale creștinismului…

”Azi e ziua de Referendum (sincer, nu știu de ce au pus 2 zile, că majoritatea merg azi și votează, ca de obicei), iar la 30 de ani de la schimbarea regimului comunist, unii sunt în dilemă: să meargă sau să nu meargă la vot?! Că am ajuns într-o astfel de dilemă, după nu prea mulți ani de democrație, e trist… E al naibii de trist! Înseamnă că nu am înțeles nimic din valorile de bază ale democrației!

E clar că a existat o campanie de boicot! E la fel de clar că unii au fost păcăliți de această campanie (spun ”păcăliți”, pentru că în esența sa, campania boicotării s-a bazat mai mult pe minciună și manipulare, nu pe argumente solide), însă în fața informațiilor contradictorii care ți se vehiculează în fața ochilor, întrebarea rămâne: mă duc sau nu mă duc la referendum?!”, am scris pe blogul meu (puteți citit integral, AICI).

Niciodată nu m-am simțit atât de îngrădit! Asta este o pseudo-democrație, promovată de alții pentru fraierii de români!

Gelu Florea - jurnalist TurdaNews.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Live Free · 17:53 07.10.2018
  Referendum demn de statul islamic...numai că e vorba acum de extremismul ortodox la fel de nociv...cine nu a votat s-a delimitat de fundamentalismul ortodox...bravo lor.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   John · 02:47 08.10.2018
   pretenas, islamistii la fel ca si crestinii nu agreeaza homosexualitatea. Homosexualitatea este o boala, cleptomania este o boala. Daca esti hot(cleptoman) si iti place sa furi nu inseamna ca trebuie sa acceptam asta.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Lucian · 20:48 07.10.2018
   Prietene aici nu e vorba de a fi sau nu ortodox pentru ca nu numai ortodoxi au fost pentru ci toate confesiunile religioase care se numesc crestine.Dar tu nu ai cum sa sti pentru dupa replica ta la urmatorul recesamant cand te vor intreba de religie poti sa spui cu mana pe inima ca ori esti ateu ori pagan.Dumnezeu exista si e la controlul tuturor lucrurilor fie ca tu crezi sau nu asa ca daca El exista si Biblia e adevarata si Biblia e adevarat nu ne indeamna la ura fata de acesti oameni dar nici la toleranta fata de pacatul lor.Dumnezeu sa aiba mila de biata noastra Romania cu aproape 80'/,oameni pagani.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Alin Adrian · 21:27 07.10.2018
    Prietene Lucian daca te consideri un OM facand parte dintr o societate civilizata si progresista atunci nu lasi pe nimeni in urma mai ales in ce priveste orientarea lor sexuala. Poate sunt niste oameni bolnavi sau poate ca asta e alegerea lor dar trebuie sa aiba si ei drepturi. Prefer sa las crestinismul asta jihadist deoparte decat sa vad ca se cer mai multe drepturi pt. animale decat pentru unele minoritati.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     John · 02:50 08.10.2018
     Civilizatie inseamna depravare si degradare morala??? Atunci mai bine sa fim salbatici si necivilizati. Esti o involutie a naturii!
     Se vede treaba ca 80% din populatie are tendinte homosexuale recunoscute si asumate prin acest referendum. Nici nu e de mirare ...
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Lucian · 22:04 07.10.2018
     Aici cu animalele ai dreptate dar cautati si cititi in Biblie ce s-a intamplat cu Sodona si Gomora e aidoma va fi si pentru noi sau pentru uni
 • Acest comentariu este nepublicat.
  KALO MARTIN · 09:03 08.10.2018
  Dupa 30 de ani , insfarsit poporul roman s-a desteptat.Lovitura sub centura pentru PSD si popi! FELICITARI!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator