fbpx

Scrie un comentariu

Am avut plăcerea să particip azi la un eveniment unic în zonă, de o amploare pe care doar cei prezenți acolo o pot percepe, Ziua Porților Deschise la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea Zilei Aviației Române și a adunat peste 10.000 de vizitatori. Am avut ocazia să asist la o lecție de organizare ireproșabilă, de profesionalism și de performanță.

Am înțeles încă o dată, la fel cum am făcut-o o dată cu câștigarea alegerilor, ce înseamnă puterea echipei, colaborarea și comunicarea eficientă. Angajații unității militare și-au dovedit și cu acest prilej valoarea, încrederea în forța lor și dorința de progres.

Ați fost și sunteți pentru mine un model de urmat și mă plec în fața curajului vostru!

Dorin Lojigan - Primar, Municipiul Câmpia Turzii

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator