fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

TURDENII, stimati consilieri PNL , v-au sanctionat la vot tocmai pentru aceste atacuri la persoana. PROBABIL CA DACA AS FI ACCEPTAT O ASTFEL DE FUNCTIE PROPUSA DE DUMNEAVOASTRA ERAM OMUL PERFECT. Sant convins ca multi dintre alegatorii dumneavoastra si-ar fi dorit sa va folositi energia pentru ca lucrurile sa se miste in sfarsit in comunitatea noastra.

Turda nu poate sta blocata la nesfarsit. Dincolo de afirmatiile belicoase pe care le faceti despre mine, va descalificti din nou in fata concetatenilor. Nu am de gand sa va prezint dumneavoastra realizarile mele personale. Oricum pentru dumneavoastra ar fi pierdere de vreme. Sant convins ca oricine ar fi fost propus a-ti fi avut aceiasi atitudine. Nu doresc sa intru in polemica cu dumneavoastra. Pur si simplu nu va pot intelege de ce doriti sa mentineti aceasta stare de galceava, doar a face pe plac celui care v-a trecut in lista de consilieri (sau este o obligatie). A-ti omis, a-ti denaturant, cu buna stiinta multe din datele din CV-ul meu, pentru ca asta este comanda.

Nu sant un om politic si nici nu am experienta in atacul la persoana, va rog sa ma scuzati. Cu mine, fara mine, cu dumneavoastra, fara dumneavoastra, turdenii asteapta mult de la noua administratie. Faptul ca 16 consilieri au votat un reprezentant al unui ONG in aceaste functie pentru mine este un semnal de normalitate. Am datoria sa ma pun in slujba acelora care au avut curajul sa puna un reprezentant al unui ONG intr-o astfel de functie. Dupa cum probabil stiti, nu sant membru de partd. ONG-ul pe care cu cinste il conduc nu-mi permite sa fac politica si avem in componenta membrii de toate convingerile politice. Acolo ne uneste un singur tel si anume promovarea spiritului patriotic si reponsbilitatea fata de valorile autentice romanesti.

Am jurat credinta patriei mele-Romania (prin juramantul miltar), am jurat credinta comunitatii din care fac parte (prin juramantul de fuctionar), care dupa puterea mea vreau sa o servesc. Stiu ca suna desuet in urechile dumneavoastra aceste afrmatii. Acestea sant obiectivele mele, dintodeauna.

Ale dumneavoastra?

Dan Grigoriu

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator