fbpx

Pro România Remus Lăpușan
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Primăria Turda are suficienți angajați, însă organizarea internă lasă de dorit. Cererile cetățenilor nu sunt prelucrate în mod eficient, de unde provine și nemulțumirea turdenilor.

Știați că în Primăria Turda calculatoarele nu sunt legate în rețea?

Informația nu este transmisă între departamentele Primăriei, comunicarea este total ineficientă. Angajații Primăriei au o misiune dificilă datorită condițiilor improprii de lucru, nu au posibilitatea să lucreze în mod performant. Nu este admisibil ca in 2016 Primăria unui municipiu să fie mai prost organizată decât o firmă privată cu buget asemănător.

Andrei Suciu propune:
Primăria va fi reorganizată într-o manieră practică și eficientă. Cetățenii vor avea la dispoziție un ghișeu unic, unde își vor depune cererile și unde vor găsi răspunsurile. Nu vor mai fi plimbați între diferite departamente, informațiile vor circula în cadrul Primăriei în mod electronic. Angajații Primăriei vor fi instruiți să lucreze cu metode moderne și vor reuși să soluționeze problemele ivite în timp scurt și cu ușurință.

Stadiul fiecărei cereri adresate Primăriei va putea fi urmărit în timp real, cetățenii vor putea ști exact unde se află cererea lor și care este timpul estimat în care va fi soluționată.

Comunicarea între departamentele Primăriei și între cetățeni și Primărie va fi adusă la standarde moderne. Angajații Primăriei vor lucra cu plăcere, iar cetățenii nu vor mai aștepta inutil soluționarea cererilor făcute.

Turdeni, o Primărie organizată modern și eficient va contribui la dezvoltarea orașului!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate